8 травня 2020 р.

Дніпропетровщина: черговий випуск методичного вісника

Шановні освітяни, до вашої уваги пропонується  інформаційно-методичний збірник «Методичний вісник» № 6 (23), в якому ви ознайомитесь із рекомендаціями методичної служби профтехосвіти у Дніпропетровській області щодо організації роботи в умовах карантину, здійснення освітнього процесу в закладах професійної (професійно-технічної) освіти з використанням Інтернет-сервісів та дистанційних технологій.

У Віснику розкрито:
-                 управлінський аспект та підходи до організації освітнього процесу в період карантину;
-                 методико-дидактичний супровід дистанційного навчання при викладанні предметів загальноосвітнього та професійного циклів;
-                 механізми використання сучасних освітніх онлайн-сервісів:  пошук, створення власних сайтів, дотримання правил етикету;
-                 методи залучення до дистанційного спілкування педпрацівників наступних категорій: класні керівники, практичні психологи, соціальні педагоги, бібліотекарі, профорієнтатори, керівники гуртків.
Колеги, матеріали статей мають прикладний характер і спрямовані на допомогу педагогічним працівникам у їх навчальній та виховній роботі.
Знайомтесь, вивчайте, впроваджуйте інновації бо тільки спільними зусиллями, наполегливістю ствердимо імідж профтехосвіти.
Інформаційно-методичний збірник «Методичний вісник» № 6 (23) розміщено на сайті НМЦПТО у Дніпропетровській області http://nmc-pto.dp.ua/ в розділі «Збірник Методичний вісник»
за посиланням: https://drive.google.com/file/d/17f77WHLmuJVv23HhaH04ZaAWuVLBHii3/view.

Немає коментарів:

Дописати коментар